Frakt og retur

Vi har alltid gratis frakt på alle våre produkter.

Transportør: Posten/Bring

Leveringstid: 2-4 dager (med forbehold)

Alle våre produkter sendes fra vårt lager på Gardermoen. Vi prøver alltid å sende pakken din samme dag som bestilling, eller neste virkedag.
Du vil motta en ordrebekreftelse når pakken forlater vårt lager. Her kan du også spore forsendelsen.

Hvor blir pakken min levert?

Våre forsendelser leveres til postkassen.
Skulle ikke pakken få plass, vil du få en hentelapp og kan hente pakken på nærmeste postkontor. Har du oppgitt telefonnummer ved bestilling, kommer denne på SMS også.

Hvor er pakken min?

Med en gang vi har sendt pakken sender vi en ordrebekreftelse til deg på e-post. I denne bekreftelsen ligger en sporingskode som vil fortelle deg hvor pakken befinner seg. Trykk deg inn på sporingslinken, så får du full oversikt.

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 150 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.

Hvordan sender jeg i retur?

Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice.
Du har 14 dager ubetinget angrerett. Har det gått lengre tid, bare ta kontakt så finner vi en løsning.

Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på – ta kontakt!

Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på hjelp@tinytoes.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

Kunden må selv dekke returkostnaden.

Vilkår for retur av vare

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Pakkelappen som ligger i pakken når du mottar den, må følge med i returen.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Kunden må selv dekke returkostnaden.

Når får jeg tilbakebetaling for min retur?

Vi jobber hardt for å behandle din retur i løpet av 7-10 dager etter at du sendte pakken tilbake til oss. Ved retur tilbakebetales pengene til samme betalingsmetode du benyttet deg av ved bestilling. Fra den dagen du mottar bekreftelse på mottatt retur med returbeløp vil Stripe tilbakebetale til ditt bankkort/bankkonto i løpet av 10 virkedager, hos PayPal vil du ha returbeløp tilgjengelig på din PayPal konto i løpet av 1-2 virkedag, mens hos Klarna vil du få returbeløpet kreditert din Klarna faktura i løpet av 1-2 virkedager.

© TinyToes 2020